Tilbage

 

Autorisation af rådgiver til Skat,  tast-selv løsning

    skrevet af Jane Snerling den 24-08-2017

 

Autorisation til Skat Borger

 

Vælg hjemmesiden www.skat.dk

 

Vælg log på Borger 

 

Log ind med NemId eller tast selv kode.

 

Vælg derefter Profil oppe til højre på siden.

 

Vælg Giv adgang til rådgivere eller andre.

 

Hvis vi allerede er oprettet som rådgiver så vælg punktet Vis/rediger, ellers vælg punktet Opret ny og indtast vores CVR nr. som er 1806 1635 og bekræft adgang ved at taste CVR nr. igen.

 

Sæt flueben i punktet Adgang til alle informationer, så kommer der automatisk flueben i alle nedenstående punkter på siden med undtagelse af ægtefælleadgang – kan kun bruges mellem ægtefæller (det punkt skal der heller ikke flueben i). Såfremt der allerede er flueben i punktet Adgang til alle informationer bedes dette klikket fra og til igen.

 

Vælg derefter Godkend nederst på siden og afslut.

 

Autorisation til Skat Erhverv

 

Vælg hjemmesiden www.skat.dk

 

Vælg Log på Erhverv

 

Log ind med NemId eller tast selv kode.

 

Vælg Profil foroven på siden.

 

Vælg Profiloplysninger i venstre side.

Vælg Tilmeldingsoplysninger i venstre side. Tjek at der er ”Ja = X” alle relevante rubrikker, dvs. normalt Moms, Selvangivelse for fonde og selskaber m.fl., Udbytteskat og Modtagere samt Kommunikation med skat. Hvis der ikke står X ved ja skal du klikke på teksten så kommer du ind på en ny side hvor du skal skrive navn på kontaktperson (dit navn) samt din E-mail adresse og på næste linie skal du gentage din E-mailadresse, tryk godkend. Det skal du gøre ved samtlige ounkter hele vejen ned. 

                            

Vælg Rettigheder til TastSelv i venstre side .

Vælg Autorisér revisor mfl. i venstre side. Ved at følge punkt 1 – 4 på skærmen og indtast vores CVR nr. som er 1806 1635, i bedes autorisere os til alle indberetningsområder hvis vi ikke i forvejen er autoriseret.

 

Vælg fanebladet Ansatte øverst på siden. (Dette punkt er kun aktuelt hvis der er ansatte i firmaet, er det ingen, så affslut)

Vælg E-Indkomst / CPS i venstre side, og systemet logger selv på det ”gamle” TastSelv Erhverv.

 

Vælg Ændre tilmeldingsoplysninger sæt hak i ønsker at tilmelde Indberetning til/forespørgsel på eIndkomst/LetLøn, såfremt den ikke er tilmeldt i forvejen.

 

Vælg TastSelv menu, øverst på siden.

 

Vælg Autorisation af revisor mfl. til indberetning.

 

Autorisér os til Indberetning til/forespørgsel på eIndkomst/LetLøn.

 

Afslut.